overons

Working at Maxx-XS

Would you like to work or do an internship in the field of online entertainment services? In that case, Maxx-XS is the right place for you. We are always looking for new colleagues with specialisms such as web development, system engineering and customer support.

Jobs

Werken bij een topontwikkelaar op het gebied van entertainmentdiensten?

Jr. Video-Editor | 32+ uur pw


02-09-2021 Fulltime Parttime

Wie zoeken wij?

Ben jij gemotiveerd en enthousiast om jouw creativiteit, kennis en ervaring in te zetten voor leuke innovatieve projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wij zijn per direct op zoek naar een video-editor die zich bezig zal houden met het verwerken, controleren en bewerken van videostreams en filmbestanden. Je plaatst ondertiteling in verschillende talen bij films en zorgt ervoor dat audio beschikbaar is in verschillende talen en surround kwaliteiten. Daarnaast kan je je creativiteit kwijt in het maken van previews, leaders en promo's voor onder andere posts op social-media en andere kanalen.

Je bent actief betrokken bij de doorontwikkeling van onze diensten, waaronder meJane.com. Je onderhoudt contact met leveranciers en klanten aan wie geleverd wordt.

Je hebt een goede beheersing van Adobe PremiŤre en diverse audio- en videotechnieken.

Creative Cloud AV Productions Workflow Quality Control After Movies Video Marketing

Wie zijn wij?

In 2002 is Maxx-XS BV opgericht met als doel iedereen te laten kennismaken met film kijken via internet. Video-on-Demand (VOD) is de manier om de consument hierin te voorzien. Video's en (live)streams zijn daarbij overal en altijd te bekijken, op elk gewenst apparaat. Maxx-XS ontwikkelt apps, widgets en sites voor meerdere platforms en apparaten.

We beschikken over een multimediale omgeving met een breed scala aan Smart-devices (Tv's, tablets, mediaspelers) die beschikbaar zijn voor ontwikkelwerkzaamheden en uitgebreide testdoeleinden (quality assurance).

Wat bieden wij?

Binnen Maxx-XS is veel expertise aanwezig. Er heerst een goede informele sfeer. Binnen de organisatie is veel ruimte voor eigen initiatief en nieuwe ideeŽn. Je baan is uitdagend, divers en binnen Maxx-XS heb je voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of te specialiseren in je werk.

We bieden een marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarbij ontvang je een reiskostenvergoeding en pensioenbijdrage. Maxx-XS is per auto en openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een pragmatisch ingestelde jonge man of vrouw die netjes werkt, klantgericht denkt en verantwoordelijkheid durft te nemen. Voldoe jij aan een groot deel van de volgende functie-eisen? Bel ons of stuur een brief met je CV.

Functie-eisen en competenties

  • Een afgeronde opleiding op het gebied van Grafische vormgeving, Multimedia Design of andere opleiding op audiovisueel gebied.
  • Goede kennis van Adobe programma's, met name PremiŤre.
  • Je hebt kennis van audio- en videotechnieken en codecs.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent in staat om gestructureerd te werken.
  • Recente kennis van apps, websites en andere multimedia toepassingen.
  • Goede kennis van de video streaming markt en de diverse internationale spelers en VOD-aanbieders.

GeÔnteresseerd?

Stuur je cv met motivatie per e-mail naar info@maxx-xs.nl ter attentie van personeelszaken

(Note voor werving & selectie bureau's: acquisitie niet gewenst!)


Contact opnemen